Servicii Stomatologice

ADUCEM ZÂMBETUL PE FAȚA TA!

Cabinet stomatologic DENTA COȘ, reprezentat de dr. Amelia Coș şi dr. Ovidiu Coș, cu experienţă solidă în practica medicală stomatologică, vă asigură un zâmbet perfect, prin abordarea celor mai moderne tehnici de diagnostic şi tratament stomatologic.

Implantologie dentară

Un implant dentar este o componentă chirurgicală care face interfață cu osul maxilarului sau craniului pentru a susține o proteză dentară, cum ar fi o coroană, o punte, o proteză, o proteză facială etc.
Image

Estetică Dentară

Estetica dentară este utilizată în general pentru a face referire la orice lucrare dentară care îmbunătățește aspectul (deși nu neapărat funcționalitatea) dinților, gingiilor și / sau mușcăturii.
Image

Protetică dentară

O proteză dentară este o proteză intraorală (în interiorul gurii) folosită pentru restaurarea (reconstrucția) defectelor intraorale, cum ar fi dinții lipsă, părțile lipsă ale dinților și lipsa structurilor moi sau dure ale maxilarului și palatului.
Image

Endodonție dentară

Endodontica cuprinde studiul (practica) științelor de bază și clinice ale pulpei dentare normale, etiologia, diagnosticul, prevenirea și tratamentul bolilor și leziunilor pulpei dentare împreună cu afecțiunile periradiculare asociate.
Image

Ortodonție

Ortodontia este o specialitate a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticul, prevenirea și corectarea dinților și maxilarelor malpoziționate. Denta Coș ofera servicii stomatologice profesionale.
Image

Parodontologie

Parodontologia (din greacă veche περί, perí – „în jurul”; și ὀδούς, odoús – „dinte”, genitiv ὀδόντος, odóntos) este specialitatea stomatologiei care studiază structurile de susținere a dinților.
Image

Tratamente stomatologice copii

Medicii stomatologi promovează sănătatea dentară a copiilor, precum și resurse educaționale pentru părinți. Este important să se stabilească o relație continuă cuprinzătoare și accesibilă între dentist și pacient.

Image

Profilaxie Dentară

Profilaxia în medicină înseamnă măsuri luate pentru a preveni mai degrabă, decât pentru a trata bolile. Scalarea și planificarea rădăcinilor, cunoscută și sub denumirea de terapie parodontală convențională.
Image

Radiologie Dentară

Radiografiile dentare sunt denumite frecvent radiografii. Dentiștii folosesc radiografii din mai multe motive: pentru a găsi structuri dentare ascunse, mase maligne sau benigne, pierderi osoase și cavități.
Image

Tratamente Botox și Acid Hialuronic

Toxina botulinică (Botox) este o proteină neurotoxică produsă de bacteria Clostridium botulinum și speciile înrudite. Există șapte tipuri principale de toxină botulinică, denumită tip A – G.

Image

Programări

Soluții sănătoase la problemele tale, de la experții noștri!
logo-svg-bottom.svg

Vă asigură un zâmbet perfect, prin abordarea celor mai moderne tehnici de diagnostic şi tratament stomatologic.

© 2024, Denta Coș - Cabinet Stomatologic

Informații contact

0258 816 630

0788 313 711 | 0722 347 151

Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 24 Alba Iulia, 510095, România

facebook icon denta  instagram icon denta 

Designed by EVOLOGY Solutions

Denta Coș vă asigură un zambet

perfect, prin abordarea celor

mai moderne tehnici de

diagnostic şi tratament

stomatologic.

 098454322

Website-ul foloseste doar Cookies instalate automat de platforma Web si Google. Aceste cookies sunt necesare pentru functionalitatea corecta a website-ului. Fara aceste fisiere, website-ul poate sa nu functioneze corect.